Restaurant Zevenaar

Op zoek naar een goed restaurant Zevenaar of in de omgeving van Zevenaar waar je lekker kunt eten met de hele familie, vriendengroep of bedrijf? Dan is restaurant de Nieuwe Tijd de juiste keuze voor jou. Restaurant de Nieuwe Tijd serveert namelijk verschillende wereldgerechten afkomstig uit allerlei windstreken van de wereld.

Wil je bijvoorbeeld Japanse sushi proberen, een verse Noorse zalmfilet bakken of genieten van een Hawaiiaanse pok├ę bowl, dan is restaurant de Nieuwe Tijd de plek voor jou! Kies uit een ruime keuze aan gerechten en laat je verrassen door de heerlijke smaken die wij te bieden hebben.

Zo kan je kiezen voor gerechten van de Seafood bar, de teppanyaki en grill en kan je ervoor kiezen verschillende ingredi├źnten samen te stellen en zelf te gaan wokken. Voor ieder wat wils!

Alle gerechten op de menukaart worden dagelijks vers bereid, zodat je altijd kunt genieten van de lekkerste maaltijden. Wanneer je bij ze eet, weet je dus zeker dat alles wat op tafel komt 100% vers is! Naast heerlijk eten, schenken wij ook verschillende soorten (alcoholische) dranken.

Zo hebben zij verschillende bieren, wijnen en cocktails die perfect passen bij jouw gerecht. Wanneer je liever een alcoholvrije cocktail drinkt of koffie met een lekker stuk taart na het eten, is dat uiteraard ook mogelijk. In het restaurant draait alles om jouw ultimate dining experience!

Onze professionele en vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *