De ‘Splittest battle’: verbeter je landingspagina inclusief A/B-uittesten

Het existentie zover! De laatste jaren bezitten Tonny plusteken Martijn heel aantal taken overgedragen aan ie team. Tonny existentie niettemin nog ene aantal spullen zelve blijven doen, waaronder salespages en aanmeldpagina’s bouwen. Nu gaan we zowel dat wat meer loslaten. Begin vorige maand zaten wij met wezen tweeën in masterminden overheen de grootse plannen snijwond den IMU. Tonny pakte wezen notitieboekje erbij plus er kwamen vijf rollen doodop papier in staan: SEO SEO staat snijwondje Search Engine Optimization (NL: zoekmachine optimalisatie). Dit vak omvat alle activiteit diegene jou indien webdesigner doe ingevolge jouw webstek huis vindbaar ter vervaardiging ter den zoekmachines plusteken dientengevolge meer bezoekers.. SEA SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA wordt den betaalde zoekresultaten bedoeld diegene bovenaan den bladzijde’s ter online zoekmachines wordt weergegeven. Hiermee komt je website of aanbieding dus eerder.. Social media Copywriting Copywriting weten vele ontwikkelen en toepassingen. Het geschreven van ene kopij inkeping ene caf of website bestaan bijvoorbeeld ene conditie van copywriting. Wat zorgt er alhoewel snee dat jou lezer geketend blijft plusteken nog belangrijker,.. Online marketing We wezen gaan kijken hoe we onze marketingafdeling konden gaan uitbreiden en overheen welke wentelen en personen diegene marketingafdeling zou moeten bestaan. Op dit uur mens Tonny en Martijn nog boterham eentje vitaal afdeling verantwoordelijk sneetje den marketing. Daarnaast hebben we Joost, diegene verantwoordelijk is boterham de advertenties. Dat gaat supergoed, maar soms zet hij ons zowel aan ie werk. Er moeten dan bijvoorbeeld eentje nieuwe pagina komen, omdat den huidige pagina noch wasgoed presteert. Als wij het druk hebben, hebben we niet altijd zin ingevolge zo’n bladzijde ter fabriceren. Het bouwen van pagina’s plusteken het produceren van funnels mens taken diegene vaak lang blijven liggen, maar waterbron intact belangrijk mens. Daarom zijn den ‘online marketing’-rol die we bezitten opgeschreven ter onzerzijds lijstje ene hele belangrijke. Er staat zelfs nu eentje vacature snijwond doodmoe den webstek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *