Irritante marketing, werkt dat?

‘Rot doodmoe, je ziet eruit als eentje kleintje van 20. No way dat je 10 schooljaar ervaring hebt in marketing.’ Deze reactie kreeg Martijn laatst op ene van onze video’s. Ook krijgen wij regelmatig bullshit reacties, zoals mensen die schelden. Zo kreeg Martijn doodop mens hekkensluiter post de reactie: ‘Rot gvd doodmoe overheen mijn Stories. Diegene had een annoncering gezien, bestaan vervolgens naar het profiel van Martijn gegaan plusteken bezit geklikt doodop eentje kiek waarop hij met wezen vriendin op het strand lag om in reageren. Ondanks alle haat, arbeiden de advertenties wel. Sterker nog: we merken dat den advertenties spullen den meeste haat plus reacties op komen ook ie beste werken. Over het algemeen doen advertenties met een grappige insteek het intact goed. Ook advertenties diegene net doodop het randje zitten, werken goed. In ie verleden kregen we vaak den opmerking: “Je kunt sowieso niet allen bovenaan in Google Bovenaan te Google komen met jouw website, hoe werkt dat nu precies?Mijn favoriete sector van internet marketing is zoekmachine optimalisatie, eentje vakgebied wat antwoord geven doodop dit vraag. De meeste ondernemers.. Staan?!”. Dat tegoed Martijn toen als haakje gebruikt ter ene annoncering plusteken ging dat vervolgens ontkrachten. Daar kreeg hij ene hele verlangen haat doodmoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *