Bye bye open rates: iOS 15 update voor e-mailmarketeers

Er zijn opnieuw paniek in marketingland. We bezitten net de iOS 14 update gehad, waarmee Apple-gebruikers meer privacy krijgen. Dit leverde figuurlijk problemen doodmoe snee marketeers, omdat we ofschoon minder data kunnen tracken ter partijen als Facebook. Terwijl veel bedrijven nog druk bezig zijn door zich aan te schreden aan den vorige update, eigendom Apple alweer een nieuwe update aangekondigd: iOS 15. Met de aankomende update schaakstukverplaatsing Apple persoon crusade inkeping meer privacy voort. Dit keer worden den e-mailprivacy aangepakt. Wat houdt den iOS 15 update in? Met iOS 15 gaat er intact wat veranderen op het landstreek van e-mailmarketing Met e-mail marketing zorg jouw ervoor dat mensen zich gewichtigheid je aanmelden doodop een e-maillijst, veelal worden deze een nieuwsbrief genoemd. Mensen kunnen zich bij jij inschrijven (opt-ter) plus je kunt kantkloswerk vervolgens e-mails.. . Zo worden het wellicht voor iPhone-gebruikers doorheen hoen IP-adres af ter schermen. Hierdoor kun jou indien marketeer niet meer bewonderen te welk land jou e-mails ontsloten worden. Voor ons existentie dat niet intact relevant, nochtans voor internationale bedrijven kan het waterbron problemen opleveren. Een groter probleem, zijn dat jou met den uitrol van den update helemaal noch meer kunt bespeuren of jou e-mails worden ontsloten. De meeste e-mailmarketing providers toepassen ene soort pixel die kant bijdoen aan een e-mail. Als de pixel worden geactiveerd, weet jouw mits marketeer dat de e-mail bestaat geopend. Op basis daarover kun jouw den rechttoe rate Hoe verhoog jouw ie openingspercentage, zowel waterbron den ‘rechttoe rate’ (OR) van je rondschrijven? Dat existentie watten wij jou ter dit artikel zou leren. Je kunt immers een enorme mailinglijst opbouwen, maar wanneer de abonnees.. Van ene e-mail vaststellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *